ایمپلنت های دندانی را بیشتر بشناسید

ساخت وبلاگ


www.parsianavid.com

از آنجایی که درمان با ایمپلنت های دندانی می تواند وقت گیر و هزینه بر باشد ، بهتر است #بیماران قبل از اقدام به درمان نسبت به نحوه انجام آن ، عوامل موثر در موفقیت و شکست درمان و نیز چگونگی انتخاب دندان #پزشک اطلاعات لازم را کسب کنند.

مهم ترین مزایای استفاده از ایمپلنت های دندانی چیست؟

آن ها پایه های مستحکم و قابل اطمینانی برای قرار دادن روکش های آینده بیمار هستند . در عین حال به علت حمایت از استخوان فک از یک سو موجب جلوگیری از تحلیل استخوان و لثه شده و از سوی دیگر به خصوص در ناحیه قدامی فک بالا ، ظاهر قابل قبولی برای بیمار ایجاد کرده احساس ظاهر دوران جوانی را برایش تداعی می کند ، تکلم راحت تر ، حساسیت کمتر دندان ها و لثه حین خوردن و آشامیدن ، جلوگیری از بروز ناهنجاری مفصل فکی – گیجگاهی به علت تغییر وضعیت دندان های مجاور ناحیه بی دندانی و مهم تر از همه دستکاری نکردن دندان های مجاور طبق روش های گذشته از دیگر مزایای آن ها محسوب می شوند .

در جلسه مشاوره اولیه چه اتفاقی خواهد افتاد؟

طی این مشاوره دندان ها و لثه شما به دقت معاینه و کیفیت و تراکم استخوان توسط رادیوگرافی و نیز ct استخوان فک ارزیابی می شود تا میزان استخوان و محل دقیق نصب #ایمپلنت بررسی شود . در صورتی که درمان مناسبی برای شما تشخیص داده شود ، بر اساس وضعیت مخاط و بهداشت دهانی و عادات شخصی ، بهترین راهنمای درمانی به شما توصیه خواهد شد.

مراحل #درمانی به چه صورت انجام می گیرد؟

طی بی حسی موضعی ، ابتدا ایمپلنت در استخوان نصب خواهد شد . ایمپلنت عموما از جنس تیتانیوم یا آلیاژ آن است و هیچ گونه اثر سوئی روی نسج اطراف و بافت بیولوژیک بدن ندارد . پس از طی دوره ترسیم درپوش جراحی آن با یک درپوش ترمیم اثه تعویض خواهد شد . درپوش یا روکش موثت جدید به لثه این امکان را می دهد که به درستی اطراف ایمپلنت شکل بگیرد و در نهایت روکش نهایی تهیه و نصب خواهد شد . تمام این اقدامات می تواند در یک جلسه صورت بگیرد ولی ممکن است منجر به کاهش ثبات نهایی ایمپلنت شود.

این درمان چه محدودیت یا ریسک هایی دارد ؟

مهم ترین ریسک درمان فقط می تواند پیوند نشدن ایمپلنت باشد که عمدتا در سال اول دیده می شود . ناحیه نصب ایمپلنت در استخوان فک نیز بسته به تراکم استخوان می تواند تاثیر گذار باشد.

حین درمان چه مشکلاتی وجود خواهد داشت ؟

پس از جراحی ، احتمالا خونریزی مختصری وجود دارد که با #گاز گرفتن گاز استریل متوقف خواهد شد ، لثه 7 الی  10 روز نیاز به ترمیم خواهد داشت و احتمالا مصرف آنتی بیوتیک نیاز است . 

دوره زمانی ترمیم به چه صورت خواهد بود؟

بیماران پس از جراحی کمی تورم و آزردگی لثه دارند ولی می توانند فردای روز جراحی به سر کار خود باز گردند . چند هفته بعد از جراحی اطراف ایمپلنت ها استخوان تشکیل می شود بین مرحله اول تا مرحله بعد 3 الی 6 ماه زمان نیاز است . بسیار اهمیت دارد که در این دوره بهداشت به دقت رعایت شود و معاینات دندان پزشکی ادواری نیاز است.

میزان موفقیت درمان چقدر خواهد بود؟

برای تقریبا 95 درصد بیماران موفقست درمان 15 الی 25 سال و گاهی به طور قابل ملاحظه ای بیشتر خواهد بود . برای 5 درصد بیماران شکست درمان پیش رو می باشد که غالبا مجددا جایگزین خواهد شد .

کاندیدای ایده آل برای درمان کیست؟

مهم ترین نکته قابل ملاحظه برای بیمار ، میزان کافی و وضعیت مناسب استخوان در ناحیه مورد نظر است . کمبود استخوان می تواند گاهی منجر به از دست رفتن پیوند استخوانی شده و موجب شکست درمان شود. در این موارد ، پیوند استخوان مورد نیاز است که خود 4 الی 8 ماه دوره انتظار خواهد داشت . نکته مهم دیگر سلامت عمومی بیمار است ؛ بیماری های قلبی – عروقی حاد ، دیابت و نقص سیستم ایمنی خود می توانند موفقیت درمان را تهدید کنند . امروزه بر این باورند ، نیکوتین سیگار با روند ترمیم ایمپلنت نیز تداخل دارد.

و نهایتا مطمئن شوید:

  • در مورد تمامی حساسیت های پزشکی اعم از حساسیت غذایی ، دارویی یا عوامل محیطی به دندان پزشک خود توضیح داده اید.
  • در مورد تمامی درمان های پزشکی در گذشته ، چه با مصرف دارو ، چه بدون مصرف دارو ، دندان پزشک خود را آگاه کرده اید .
  • و نهایتا تمامی دستورات لازم را که دندان پزشک به شما داده است ، رعایت کرده اید.
  • #پارسیان_آوید#مرکز#خدمات#درمانی#پرستاری_در_منزل#مراقبت_در_منزل#درمان_در_منزل#پرستار_کودک#پرستار_سالمند#پرستار_بیمار
پارسیان آوید...
ما را در سایت پارسیان آوید دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : parsianavida بازدید : 44 تاريخ : يکشنبه 21 خرداد 1396 ساعت: 14:41